- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

Andreu Valor ens fa arribar aquest vídeo ple de sentiments, el qual volem compartir amb totes i tots els nostres lectors, agraïm molt a Andreu el que ens envia, que ens canta i ens conta.

PUBLICITAT

Andreu Valor: S’aproximen dates on l’absència de persones que estimem es fa patent generant un buit irreemplaçable.

Portada nou disc ‘Un Nou Món’

Malgrat tot enyorar naix de l’estima i estimar és imprescindible per donar-li sentit a la vida.
Us compartim un muntatge audiovisual que no sabem com definir, no és un videoclip però ho és, ni un vídeo-líric però ho és. No és un lip dub però podria ser (en tres dimensions)… però si que ens encantaria que fóra un vídeo-reflexiu doncs el temps passa i el nostre compromís amb la vida està diluït entre massa condicionants. Cal posar ordre, sobretot humà.

Lliurament Premis Castellum Ripae – Premi Soler i Estruch 2021

Així que bones festes. Estima! Enyora! Recupera un comportament d’humanitat que provoque un futur més esperançador. Actituds negatives, vida negativa. Actituds positives…

Desitgem que us agrade. Cuideu-vos!

Sabeu que us desitgem el millor, ara i sempre, ens encanta compartir, per això fem música. 

Sense saber massa bé com definir aquest clip. Audiovisual que es barreja entre un vídeo líric, un videoclip, un lip dub en tres dimensions, o més bé, una reflexió. Jutja-ho tu mateix!

Cançó: T’enyore Disc: Un nou món Cantautor: Andreu Valor Producció musical: Blai A. Vañó i Hèctor Tirado. “Un nou món” © 2022 | Andreu Valor.

- PUBLICITAT -