- PUBLICITAT -

 

El Club de Tennis Castellonense organitza aquest divendres, 28 d’octubre de 2022 una activitat lúdica i esportiva, oberta a tota la ciutadania castellonera i especialment recomanada per a xiquetes i xiquets al parc de l’Estació de Castelló, aquesta es desenvoluparà entre les 17.00 h i les 19.00 h.

Per aquesta activitat s’habilitaran en la gespa del parc dues xicotetes pistes on xiquetes i xiquets podran conéixer i gaudir d’aquest esport.

PUBLICITAT

Els avantatges de la seua pràctica són evidents, físicament afavoreix la mobilitat i la flexibilitat, enforteix la musculatura i els ossos. També és beneficiós per a la salut cardiovascular, ja que en tractar-se d’un exercici aeròbic millora l’entorn cardíac i respiratori.

Els principals avantatges del tennis no són sols físiques, també té moltes socials i mentals.
En l’àmbit social, és una activitat que es realitza amb altres persones, la qual cosa millora la relació amb elles, evitant l’egoisme i l’individualisme. A més, el tennis ajuda a eliminar l’estrés. De tots els beneficis que ofereix aquest esport, especialment destaca el mental. En aquest esport la fortalesa que fa guanyar els partits no és només física, també té molt a veure la mental.

Ja saps si vols gaudir de tennis una estoneta aquest divendres, t’esperem al parc de l’Estació.

- PUBLICITAT -