- IFORMACIÓ -

 

Tenim un cap de setmana ple de partits de futbol al cap municipal de l’Àlmenà i amb moltes coses en joc.

PUBLICITAT

Comencem el dissabte 7 de maig, a les 16.00 h, el nostre juvenil de l’Escola s’enfronta al Ciutat Alzira.

Després a les 18.30 h serà el torn del nostre Femení que juga contra el Llevant, no pugem més que aplaudir a les nostres xiques que jugaran l’últim partit a casa amb un lloc de 1a regional espectacular, actualment són les sèptimes classificades.

Diumenge 8 de maig a les 18.00 h, és el nostre UD Castellonense de preferent qui té el partit clau, juguem contra el quint classificat, Quart de Poblet, nosaltres som els tercers classificats, a 1 punt del segon, el Carcaixent i tres de l’Aldaia primer classificat, tot pot passar en les 2 jornades que queden i sols dos són els equips que poden jugar directament la promoció, el nostre objectiu des que comença la temporada, més ajustat impossible, però en futbol no nia res fet fins a l’últim minut.

Sols volem demanar a la nostra afició la seua assistència, ells són els que fan possible en l’ambient que creen que els nostres jugadors marquen la diferència.

Així que amb el suport de totes i tots, esperem que no siga l’últim partit de la temporada a casa i puga’m jugar la promoció.

Recordeu tots i totes som UD!
La junta.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací