- PUBLICITAT -

Cal anar molt amb compte hui amb el vent

L’hem pogut notar i l’hem patit els últims dies, però les pròximes hores encara hem d’anar més amb compte amb el vent perquè hui estem en avís groc a la major part del País Valencià per ratxes de vent que poden arribar als 100 km/h al nord i a l’interior i als 80 km/h al centre i al sud.

La mar també estarà alterada. El mestral podrà arribar fins a força 7 deixant ratxes de 70-80 km/h i alçant ones de 2-3 metres.

PUBLICITAT

Dia ventós i fred de nou perquè el mestral ens aproparà una massa d’aire més freda.

No tardarem a notar com pugen les temperatures una altra vegada la matinada de dimarts a dimecres quan ens arribe la part davantera i més càlida d’un nou front de núvols que de vesprada deixarà el cel més cobert i plugims al nord i a l’interior.

De fred de hui passarem a la calor de demà amb màximes que podran superar els 25 graus al litoral de la meitat sud del País.

El vent perdrà força, però encara hi haurà comarques del nord i de l’interior on es mantindrà l’avís groc per fortes ratxes de ponent, i al litoral de la meitat sud la mar continuarà ben alterada fora de la protecció de la costa.

Dijous es deixarà sentir el llebeig al centre i a l’interior, mantenint altes les temperatures, mentre que a la costa bufarà fluix de xaloc i l’ambient quedarà un pèl més fresc.

Divendres l’oratge serà més variable amb ruixats al nord i temperatures més baixes, i tot indica que el cap de setmana començarà estable i amb temperatures suaus.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -