- PUBLICITAT -

Possibilitat de neu en cotes altes

CN | Jordi Payà

Les temperatures continuen baixant hui dissabte, augmentant la possibilitat de pluges dèbils fins a migdia. Aquest descens en les temperatures afavorirà que les pluges es convertisquen en neu a cotes altes, especialment al voltant dels 1.000 metres sobre el nivell del mar.

A més, el vent no sembla que vaja a disminuir ni diumenge ni en els primers dies de la pròxima setmana. Les previsions meteorològiques han eliminat la possibilitat de pluges, però mantenen el vent de component oest per als pròxims dies de febrer.

PUBLICITAT

Aquesta situació pot afectar diverses activitats a l’aire lliure i, sobretot, condicionar les condicions de circulació en les zones de muntanya. Es recomana precaució a aquelles persones que tinguen previst fer activitats a la natura i estar atentes a les indicacions de les autoritats locals.

Malgrat les adversitats meteorològiques, és important recordar que aquestes condicions són pròpies de la temporada hivernal i que és fonamental prendre les mesures de precaució necessàries per a garantir la seguretat de tothom.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací