- INFORMACIÓ -

 

El passat 5 de juny al Teatre Ideal va acollir les actuacions de fi de curs de les extraescolars de Teatre i Gimnàstica Rítmica del col·legi Severí Torres. L’art i l’esport es donaren cita en una vesprada que va fer les delícies de grans i menuts i va posar de manifest la importància de gaudir d’un programa d’activitats de qualitat a les nostres escoles.

PUBLICITAT

I és que l’extraescolar de teatre acumula ja 14 anys de trajectòria al Severí Torres sota la coordinació de l’actriu Elena Goig (Murta Animacions). Han sigut moltíssims els xiquets i xiquetes que han passat per les seues classes i que han aconseguit créixer i desenvolupar moltíssimes de les habilitats comunicatives i emocionals vinculades al teatre. Molts d’estos antics alumnes, hui convertits en jovenets i jovenetes, no van voler perdre’s aquesta cita que es va convertir en un homenatge al teatre i a la persona que amb el seu treball i dedicació ha aconseguit il·lusionar-los i apropar-los aquest art.

Pel que fa a la gimnàstica rítmica, també va ser una gran sorpresa veure l’impressionant treball que ha fet la professora Mery Mompó Sánchez (Fem Escola) amb més de 20 alumnes que han après a treballar en equip, a coordinar-se entre elles i amb la música, així com han aconseguit millorar la seua condició física. Però sobretot el que han destil·lat és diversió en el que estaven fent.

Així es va posar punt i final al curs d’extraescolars organitzat per l’AFA del Severí Torres amb la incertesa de la continuïtat d’aquest programa davant la implantació del nou projecte de jornada continua el proper curs i que obri molts interrogants en aquest aspecte.

AFA del CEIP Severí Torres

- PUBLICITAT -