- PUBLICITAT -

 

Amb motiu del 40 aniversari del centre, el Departament d’Educació Física va organitzar el passat 24 de gener un taller de futbol dirigit a l’alumnat de 3r d’ESO al camp de futbol de Senyera.

Vam comptar amb la col·laboració d’ex alumnes com Jose Perales, Xavi Negre, Óscar Martí i Carlos Badal, qui, amb només 9 anys d’edat, va entrar a formar part de la cantera del CF València i actualment juga al València Mestalla.

L’aprofitament didàctic de l’activitat es va centrar en el coneixement del món de l’esport professional, per això l’alumnat es va preparar una bateria de preguntes per a conèixer a la persona i el seu entorn.

Les respostes de Carlos van ser molt interessants i van donar a conèixer la dedicació tan exhaustiva i l’esforç personal que requereix ser esportista d’elit.

PUBLICITAT

Per una altra banda, es va aconseguir que l’alumnat gaudira d’una experiència esportiva de la mà de persones directament vinculades al futbol amb la participació en un mini torneig d’equips mixtes.

Des del centre agraïm la col·laboració dels ex alumnes així com la de l’Ajuntament de Senyera al cedir-nos el camp de futbol.

Ana Marzal Abarca
Departamentd’Educació Física
IES Vicente Gandia

- PUBLICITAT -