- PUBLICITAT -

CN | Tabala

L’Associació Cultural Tabalà inaugurarà l’exposició fotogràfica “Retrats de Pilota” el pròxim dissabte 9 de desembre a les 19h en el trinquet municipal de Castelló. La mostra es podrà visitar del 9 al 15 de desembre en el trinquet, en horari de 17.30h a 20.30h, i a partir del 18 de desembre en la biblioteca municipal, fins al 2 de gener de 2024, en l’horari habitual de la biblioteca.

L’exposició és el final d’un projecte que han realitzat 6 joves de Tabalà durant un any. Des de gener de 2023 que els membres del grup han visitat dotze trinquets diferents de tot el territori valencià, de nord a sud, retratant més d’un centenar de persones de 30 localitats diferents com Xert, Almassora, Meliana, Beniparrell, Castelló, Gavarda, Llutxent, Bocairent o Alcoi.

Totes les fotografies són formalment similars, és a dir, estan fetes de la mateixa manera, amb la paret del trinquet compartint protagonisme amb la persona retratada. La pilota valenciana i les parets dels trinquets es presenten en esta exposició com a símbol vertebrador. Hi apareixen pilotaris professionals i amateurs, trinqueters, espectadors, entrenadors, artesans i visitants dels trinquets.

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -