- INFORMACIÓ -

 

L’Associació Cultural Tabalà amb la col·laboració del Centre Ocupacional El Castellet i l’Ajuntament de Castelló participen al projecte Erasmus+ «Feeling of Beauty»

PUBLICITAT

El proper dijous dia 17 un grup de persones relacionades amb el centre ocupacional (usuaris i usaries, pares i mares de persones usuàries i una monitora) viatjaran a Polònia ( Olsztynek) a participar al projecte Feeling of Beauty sobre empoderament, autoestima i imatge personal.

Els participants passaran 9 dies a Polònia on realitzaran tallers, activitats, aprenentatge i inclusió. S’allotjaran al pintoresc poble de Kolatek, en un paratge natural a la vora del llac Pluszne al nord est de Polònia.

En aquest curs els castelloners i castelloneres participants aprendran sobre maquillatge, body painting, fotografia, elaboració de bijuteria, etc.

Aquesta iniciativa ha estat creada per la Fundació internacional RAiDO, entitat que treballa a nivell internacional per la integració, la tolerància i la diversitat.

Al proper més d’octubre els membres de RAiDO vindran al poble i a realitzar les mateixes activitats, de totes elles les fotografies resultants seran exposades quan la situació pandèmica ho permeta.

Durant aquestos dies aniran compartint la seua experiència amb tots nosaltres i podreu saber d’ells per ací o per la pàgina de Facebook de  l’Associació Cultural Tabalà.

Així com també a la de la Fundació RAiDO.

I a la pàgina web pròpia del projecte: http://www.feelingofbeautyproject.eu/.

- PUBLICITAT -