- PUBLICITAT -

L’Associació Cultural Tabalà i la Fundació celebren amb èxit la clausura de “Cuinant la Història II”

CN | Aida

Aquesta vesprada, l’Associació Cultural Tabalà i la Fundació han celebrat amb gran èxit la festa final del projecte “Cuinant la Història II”. L’esdeveniment, que ha tingut lloc a les 19.30 hores a l’edifici de la INMAVI, ha congregat un nombrós públic interessat en la riquesa culinària i el patrimoni gastronòmic del nostre poble.

La jornada ha començat amb la presentació del nou llibre receptari “Cuinant la Història II”, una publicació que reuneix una selecció de receptes tradicionals de dolços. Aquest receptari destaca per la seua recopilació acurada de les millors receptes, representant la diversitat i la riquesa de la nostra cuina tradicional.

Després de la presentació, s’ha dut a terme una xarrada informativa on diversos protagonistes dels vídeos realitzats han compartit les seues experiències. Han explicat detalladament com es van desenvolupar les gravacions i la importància de preservar aquestes receptes ancestrals. Els assistents han pogut conéixer les històries darrere de cada plat, ressaltant la importància de mantenir vives les nostres tradicions culinàries.

La trobada ha estat animada amb el missatge “Us esperem a totes i a tots amb ganes i amb gana!”, invitant a tots els interessats en la gastronomia i la cultura a participar en aquesta jornada. La xarrada ha estat molt enriquidora, destacant la dedicació de tots els involucrats en el projecte.

Per finalitzar la jornada, l’Associació Cultural Tabalà ha anunciat amb entusiasme el seu pròxim projecte, que girarà al voltant dels tallers de Versadors d’Albades, i tampoc han descartat la possibilitat d’un “Cuinant la Història III”. Aquest nou projecte promet continuar contribuint a la preservació i difusió de les nostres tradicions culturals i gastronòmiques.

Amb aquest esdeveniment, l’Associació Cultural Tabalà i la Fundació han tancat la segona edició del projecte, reafirmant el seu compromís amb la preservació del nostre patrimoni cultural.

Àlbum de fotos de Joanjo Puertos

“Cuinant la Història II” Tabala llibre 2024_70

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací