- PUBLICITAT -

 

Davant els últims aconteciments ocorreguts davant l’expansió del covid-19 i ateses les darreres recomanacions del Ministeri de Sanitat amb la Resolució per la qual s’adopten mesures de caire organitzatiu per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 el Club Multiesport El Castellet comunica la suspensió de la XII CURSA I MARXA FONT AMARGA LES SALINES 2020 prevista per al pròxim 26 d’abril.

Els responsables de la prova, lamenten aquesta suspensió, més després de tot el treball i esforç que hi ha possat per tot el Club en l’organització de la prova, però en aquestos moments la prioritat es la salud i la seguretat de les persones.

Davant d’aquesta situació excepcional d’emergència sanitaria hem d’atendre les directrius que ens marquen les autoritats i tenim que ser responsables i aplicar l’esforç i sacrifici que están realitzant totes les persones en la seua vida diaria.

PUBLICITAT

Si la situació millorara en les pròxims mesos estudiariem la posibilitat de realitzar-ho en pròximes dates però sempre comptant amb la corresponent autorització administrativa i comptant amb la superació d’aquesta situación excepcional.

Per altra banda, el Club Multiesport El Castellet acorda la suspensió de tots els nostres entrenaments i activitats grupals previstes per a les pròximes dates. Per la qual cosa des de la Junta del Club demanem a la ciutadania que realitze les seues activitats amb responsabilitat i seguint sempre les recomanacions sanitaries i de prevenció del Ministeri de Sanitat i de les administracions autonòmiques i locals competents, procurant reduir al màxim les eixides i concentracions amb altres persones durant les pròximes setmanes.

Estem segur que entre totes ajudarem a evitar una major expansió del coronavirus, exercint la corresponsabilitat ciutadana que ens demana les administracions públiques.

Salut i paciencia!!

- PUBLICITAT -