- INFORMACIÓ -

 

A causa de les fortes pluges que estem sofrint i tot i la quantitat d’aigua i canyes que porta la crescuda, el riu a hores d’ara està evacuant amb normalitat i no presenta cap problema per a la població. Per precaució està tallat el pas del Calsinar, el camí de la Fàbrica de Paper, el pas subterrani de FGV i el pas del Molí Cremat, per això demanem prudència en els desplaçaments.

PUBLICITAT

Els models meteorològics ens situen en el límit de la zona conflictiva. No obstant, vista la inestabilitat de la predicció i l’aigua acumulada en el riu de les precipitacions caigudes.

S’ACORDA DECRETAR LA SUSPENSIÓ DE TOTA L’ACTIVITAT LECTIVA A TOTS ELS CENTRES DE CASTELLÓ.

Insisteix a la ciutadania que continue pendent de l’estat de l’emergència i procure estar informada de l’evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials: butlletins informatius i les xarxes socials municipals (facebook, twitter, WhatsApp, El Miragall). En tot cas sempre podeu telefonar a la Polícia Local 092.

Es mantenen les següents: RECOMANACIONS D’URGÈNCIA:

• Retira els vehicles de les zones que puguen inundar-­‐se i allunya’t de les riberes dels rius i barrancs.

• Revisa la teua vivenda, neteja les baixants i canalitzacions.

• No propagues rumors o notícies exagerades de danys.

• Les empreses i comerços han de prendre les mesures d’informació als seus treballadors i treballadores i de precaució davant d’este episodi de pluges.

• Se sol·licita la col·laboració ciutadana perquè actuen amb la major prudència, en els casos que la situació ho requerisca.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

L’Alcalde, Òscar Noguera i Alberola

Font: – Alcaldia
- PUBLICITAT -