- PUBLICITAT -

 

Summer Camp a Castelló: Una oportunitat única per a patinar amb les professionals Ana Gascó i Iris Espert

Aquest estiu, els joves de Castelló tindran l’oportunitat de gaudir d’una experiència emocionant i enriquidora al Summer Camp que se celebrarà del 3 al 21 de juliol. Aquest programa, organitzat pel Club de Patinatge Castelló, oferirà als participants la possibilitat de patinar i aprendre de la mà de dues professionals reconegudes en el món de la dansa i el patinatge artístic: Ana Gascó i Iris Espert.

Ana Gascó, professora, ballarina de dansa contemporània i coreògrafa del Club de Patinatge Castelló, aportarà tota la seua experiència i coneixement en aquesta disciplina artística. Amb la seua passió i talent, guiarà als joves en l’exploració del moviment i la creativitat a través de la dansa contemporània. La seua formació en dansa clàssica aportarà una base sòlida perquè els participants puguen desenvolupar les seues habilitats i expressar-se amb llibertat a través del cos i la música.

D’altra banda, Iris Espert, tècnica de patinatge artístic de nivell 3 i entrenadora de SoloDance, ensenyarà als joves les tècniques i els moviments característics del patinatge artístic. Amb la seua habilitat i coneixement tècnic, guiarà als participants en l’aprenentatge de piruetes, salts i seqüències coreogràfiques sobre les rodes. Aquesta és una oportunitat única per als joves patinadors de millorar les seues tècniques i descobrir noves formes d’expressió artística en el patinatge.

PUBLICITAT

El Summer Camp se celebrarà de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, durant tres setmanes consecutives. Durant aquestes sessions, els participants treballaran en grups reduïts per garantir una atenció personalitzada i un aprenentatge efectiu. El programa combinarà classes pràctiques de dansa contemporània i patinatge artístic, així com activitats recreatives relacionades amb l’esport i l’art.

Les inscripcions per al Summer Camp ja estan obertes, per a més informació podeu contactar als telèfons del cartell que publiquem ací baix.

- PUBLICITAT -