- INFORMACIÓ -

 

El passat diumenge 2 d’octubre de 2022 es va celebrar una nova edició del SprintTrail Senyera, concretament la cinquena edició.

PUBLICITAT

Els organitzadors i col·laboradors d’aquesta quinta edició han d’estar més satisfets per l’excel·lent organització i pels resultats obtinguts.

Esgotades les inscripcions, han participat més de 350 corredores i corredors.

A més, aquest any hem pogut veure que molta gent de Senyera ha participat en aquesta festa esportiva. I com no, tots aquells que heu participat d’altres pobles van veure el dia la cursa que gaudireu d’aquest esdeveniment que cada any millora amb paisatgisme i organització.

De segur que a tots i totes han gaudit del SprintTrail Senyera.

Des de l’organització ens comenten “que vos convidem a continuar gaudint de l’esport i la natura. “Senderuts i Senderudes” i ens comenten que ja han començat a preparar el VI SprintTrail de Senyera. La nostra motivació és recordar les vostres cares de satisfacció i alegria en aquesta jornada de festa i esport“.

Tots els fotògrafs que van estar en representació de Castelló Notícies els volem donar les gràcies pel vostre esforç i complicitat! Ens vegem el 2023. Salut i kilòmetres!

Ací baix us deixem els enllaços per accedir als quatre àlbums amb més de 4.000 fotos realitzades per Valerià Benetó, Santo Franco i Joanjo Puertos.

Picant ací  podeu veure i baixar les imatges de la cursa de Santo Franco.

Picant ací podeu veure i baixar les imatges de la cursa de Valerià Benetó.

Picant ací podeu veure i baixar les imatges de la cursa de Joanjo Puertos – Sony.

Picant ací podeu veure i baixar les imatges de la cursa de Joanjo Puertos – Nikon.

| GALERIA | Sprint Trail Senyera 2022 – Sony – Joanjo

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací