- PUBLICITAT -

Spanish Brass una nova consagració per a la música clàssica valenciana

CN | Aida

Les figures destacades de la música valenciana s’apropen als VI Premis Carles Santos, i Spanish Brass és uns dels protagonistes d’aquesta destacada celebració. L’Institut Valencià de Cultura (IVC) ha revelat les nominacions a aquests prestigiosos premis en una cerimònia a càrrec de Vicent Colonques, director de l’esdeveniment, en el marc de la fira musical Trovam a Castelló de la Plana.

Entre les diverses categories, destaca especialment la de millor disc de música clàssica, on Spanish Brass destaca amb “Resurrecció”. Aquest disc ha captivat l’atenció del jurat i ha obtingut una merescuda nominació en aquesta categoria altament competitiva.

PUBLICITAT

Un reconeixement a la seua excel·lència artística

La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc el 24 de novembre al Teatre Principal d’Alacant, i Spanish Brass espera ansiosament l’ocasió per ser reconeguda pel seu notable treball en el camp de la música clàssica. Aquesta nominació representa una nova consagració per a aquesta brillant formació, que ha contribuït significativament a la riquesa musical dins del panorama internacional.

Felicitem Spanish Brass, especialment al castelloner Carlos Benetó per aquesta destacada nominació i els desitgem tota la sort en la cerimònia de lliurament dels premis. Que continuen inspirant-nos i fent-nos gaudir amb la seua excepcional música.

- PUBLICITAT -