- PUBLICITAT -

 

SPANISH BRASS tancarà les activitats musicals del projecte ELS ANELLS INGRÀVIDS el proper dia 11 de maig a les 19:30 a l’Auditori Rex.

2019 és l’any en el que SPANIH BRASS celebra el seu 30é aniversari, des de que es va formar a la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE) en l’any 1989, el grup ha realitzat multitud de concerts per tot arreu i ha enregistrat nombrosos àlbums especialitzats en Música de Cambra.

El concert es titula XXX, igual que el seu darrer Àlbum que va ser gravat precisament a la sala de l’Auditori Rex el mes de novembre de 2018, gràcies a un gest de generositat enorme per part de l’Alcalde i de la corporació municipal del nostre poble.

PUBLICITAT

SPANISH BRASS participarà en el projecte ELS ANELLS INGRÀVIDS de manera gratuïta, amb l’objectiu d’omplir l’Auditori i que els beneficis de taquilla vagen íntegrament a La Lira Castellonera i al seu projecte.

Escoltarem un programa on veurem la versatilitat d’un quintet de metalls que no renuncia a cap estil o època de la Historia de la Música.

Programa

Concert Patrocinat per:
El celler del Roure
(Moixent)

Societat Musical Lira Castellonera

- PUBLICITAT -