- PUBLICITAT -
Temps de lectura 3 minuts

Els Nous Músics de la Banda Simfònica Lira Castellonera celebren la seua entrada en el sopar de Gala de les Festes de Santa Cecília

CN | Aida

En una jornada plena de música i alegria, la Banda Simfònica va donar la benvinguda als seus nous membres en el marc de les celebracions de Santa Cecília el passat dissabte 25 de novembre. Les activitats van començar a les 18.00 h amb un emotiu passacarrer per recollir als nous músics.

PUBLICITAT

En finalitzar el passacarrer tots els nous músics, el director Sergio Navarro i el president Eliseo Pla es van reunir com és tradició per a una foto de grup al monument del Mestre Fayos, a continuació, seria l’hora de fer la foto grupal a la plaça de l’Església de Castelló, un punt emblemàtic per a la comunitat musical.

La recollida de la Santa de l’Església va ser un moment especial, marcat per l’entusiasme dels nous integrants. Cada músic va ser presentat oficialment, i les seues aportacions musicals van ser aclamades per la totalitat de la comunitat de la Lira Castellonera present.

Els nous membres de la Banda Simfònica són:

Anne Ferrús Talens: Clarinet
Santi Lituma Aguirre: Trompeta
Yaiza Barahona Ortíz: Flauta
Edurne Vidal Benavent: Clarinet
Pau Tomás Perezpérez: Saxo
Ian Rodríguez Bueno: Saxo
Judith Climent Benayas: Saxo
Martín Aparici Ordiñaga: Saxo
Ximo Alcover Candel: Trombó

Després d’aquesta emocionant presentació, la jornada va continuar amb un elegant sopar de gala al local del musical a les 21.30 h. Els membres, antics i nous, van compartir moments especials i van brindar per l’èxit continuat de la Societat Musical Lira Castellonera.

La nit no va acabar ací. A les 23.30 h, la festa va prendre un to més animat amb la xaranga “El DOLAR” al Local del Musical. La música, la dansa i la camaraderia van unir els membres de la societat en una celebració inoblidable.

Per reviure els millors moments d’aquesta jornada històrica, es pot gaudir de l’àlbum de fotos que acompanya aquesta notícia, capturant la màgia i l’esperit de la música que ha unit aquesta Societat Musical en les Festes de Santa Cecília.

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comments are closed.