- INFORMACIÓ -

 

Castelló Notícies es fa ressò i…

PUBLICITAT

No voldríem que fora açò un donar el condol, ni tan sols que foren les pàgines d’aquesta publicació en la seua secció d’obituaris donant testimoni que ha faltat alguna persona de manera “sorpressiva”, sols volem parlar i al mateix temps que recordar-la, acomiadar-nos d’ella, lamentar la seua desaparició, i el difícil i dificultós transitar per aquests paratges, i pel temps que ha compartit amb nosaltres la seua persona i la del personatge que encarnava la nostra veïna Belinda.

Als darrers cinquanta anys, Castelló ha vist les passejades, d’aquesta peculiar personeta, dissortada, temorosa, estranyament autònoma, viu testimoni de què tot és perceptible d’empitjorar.

No has passat desapercebuda per a ningú, no ha estat fàcil la teua vida, forta de caràcter, però fràgil i indefensa com a persona, has habitat en la teua bombolla refugiada, amb el mínim contacte amb l’exterior del teu receptacle “envolvent”, que no ha estat altra cosa que, pot ser enganyadament els teus pares en un acte d’amor i protecció concebrien, eixe escut defensiu que t’ha aïllat de la resta del món.

Un món per a tu hostil i negatori, al qui no li deus res en agraïment, principalment perquè no t’ha dotat de cap gràcia, tot se t’ha donat per càstig, inclús per a marxar ha hagut de ser de manera accidental, no desitjable, dolenta.

Ens acomiadem de tu, esperem que trobes allà on hages anat, allò que ací se t’ha negat i quedaria satisfet si almenys en recordar-te, nosaltres, els teus veïns ho férem parlant de tu i no del personatge que has representat, que com podem fer això?, molt fàcil parlant de Belinda, no com molts ho fan d’habitual, posant-li l’article “La” al davant.

- PUBLICITAT -

17 Comentaris

 1. Hola heu sentim tos per belinda xq ella en veritat era momt bona perdona perque un dia a mi i unes amiges mos va oarlar i en veritat es molt maja i a sigut tot per nosaktres els q li em fer aco i ella en casa eu psaba molt mal igual que al carrer que la gent li dieia de tot belinda te vuigem molt ojala estiges en un mon millor

 2. Be, jo sols dire que aquesta pobra dona la coneixia tan sols de vista, mai he tingut el plaer de parlar amb ella. No soc del poble, pero tinc fills vivin ahi. Estic d’ acord amb un dels comentaristes que parla de l’ hipocresia castellonera, pero per desgracia, no sols radica ahi, sino que esta per tot el mon. Pareix que nomes vejem les desgracies de les persones quan passa una desgracia valga la redundancia. Sols en eixe moment ens adonem del q ha sigut la vida d’ eixa persona i el que haguera pogut ser si tots ens ajudarem una mica mes, si tots mirarem per tots. Es molt injust pensar despres, deuriem tots donar-nos un colpet al cor i mirar a tots els que ens envolten tractan d ajudar a tot necesitat, sempre es pot, cadascu d una manera pero tots podem. No fer res quan es pot i despres fer un homenatje quan ja no hi ha res a fer, no servix de res.
  Com he dit al principi, sols la coneixia de vista, no sabia fins ara que tan mal habia tingut esta pobra dona la vida, aixi i tot, pregare per ella, perque alla on Deu la tinga, conega una vida millor, sense cap maldad.
  I si, per desgracia, l’humanitat esta plena d’ hipocresia, egoisme, orgull, soberbia i un llarg i extens etc de males coses. TOTS, ABSOLUTAMENT TOS, DEURIEM FER-NOS UN AUTOANALISIS I CAMBIAR, per be d tots i del mon.

 3. Una perdida muy grande tu y yo siempre bailando las canciones que tanto te gustaban como campanera y soy un pobre pajarito que muy pronto a de volar ya volaste a otro sitio donde podras cantar esas lindas canciones con tus lindos gorgoritos alli donde estes te extrañaremos compi D. E. P 🙏

 4. Un gran article escrit desde el cor. Enhorabona per l,article. Però la hipocresia social castellonera en aquest cas d,aquesta DONA , hem fet totes tots tart.

 5. Sentit, article i a mės a mės una opinió què, ens convoca, a tots i totes, veïns i veïnes del Castelló, a vire i conviure amb més proximitat i estima envers a les persones que sense dubte la vida no ha segut justa amb ells i elles. Raons totes comentaris molts, alguns pròpis de ” gentola” o persones sense valores humans.
  El (La) que l’ article descriu molt bé com despreciatiu cap a la Senyora Belinda, és digne de tot el rebuig social. Racisme o classisme no ho sé, peró, incultura menypreu cap a una persona com Belinda què segurament ha viscut una vida sense cap alegría i sempre amb un color del gris al negre.
  D.E.P

 6. Belinda, sóc Milagrito la teua veïna!
  Recordaré sempre que a les primeres hores del matí, te paraves a la porta de ma casa sabent que jo estava dins i t’escoltava; me contaves, sobre tot,
  que volies treballar i no trobaves faena. No de bona manera has tingut la mort! Però estàs en el CEL i eres una ESTRELA més en el Firmament que mos il·lumina per a que copiem de tú, perquè has tingut moltes qualitats bones, a pesar de la manera que te s’ha presentat la vida.
  No mereixies aquest final.
  La Pau siga amb tu, Belinda

 7. Beli te extrañamos muxo y lo digo de corazón te llevaremos en nuestro corazón de verdad las amigas eran para lo bueno y para lo malo y siempre estado ay contigo y lo sabes descansa en paz nadie se lo esperaba lo qe iva a pasar losiento

 8. Només falta que els miserables que s’han dedicat a promocionar una foto desagradable puguen dormir i tindre la consciència tranquil·la que s’han burlat d’una persona en el seu pitjor moment, cal tindre la sang extremadament freda.

  No han tingut ni el mínim respecte, ni el mínim cor per a evitar actuar d’aqueixa forma.

  Tant de bo es traguen noms i cognoms i així que tothom sàpia que tipus de persones són.

 9. Quina pena pobra! Jo sempre la recordaré com una dona molt peculiar però que no es clavaba amb ningún, tot el contrari, per desgràcia,del que feia molta gent … en fi!
  Molt ànims a tota la família i a la gent que l’estimava.
  Descansa en pau
  T’envie un bes al cel

 10. Molt boniques paraules, i ho agraim, encara que per desgracia arriben tart, jo Tame pensé com tú i en senc mal per no fer res antes per ella, ara sols en queda lamentar la seua mort i que aon estiga trove pau i carinyo.

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací