- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim divendres 23 de febrer, l’Alcúdia acollirà un acte cultural profundament emotiu i carregat de significat. Sota el lema “Paraules i Cançons per Palestina: No al Genocidi!”, la plaça del País Valencià es convertirà en l’escenari d’una protesta pacífica i un clam per la justícia. L’esdeveniment, que començarà a les 19.00 h, reunirà la comunitat en una mostra d’unió i suport als afectats per la situació a Palestina.

Artistes i poemes s’uniran en aquesta vetllada especial, destacant les actuacions de reconeguts noms com Òscar Briz, Dani Miquel, Gem i Toni de l’Hostal. A través de la música i la poesia, es busca sensibilitzar i difondre un missatge de pau i solidaritat enfront de la violència i el sofriment que pateixen els habitants de Palestina.

Ciutadans i ciutadanes de tota la Ribera es congregaran per expressar el seu rebuig a les guerres i promoure la conscienciació sobre els drets humans i la dignitat. Aquest acte no només és una mostra de suport, sinó també un recordatori de la responsabilitat de la comunitat internacional en la resolució de conflictes i la defensa dels valors fonamentals de la humanitat.

PUBLICITAT

En un moment en què el món necessita més solidaritat que mai, la Ribera alça la veu per la pau i la justícia, demostrant que la cultura i l’activisme poden ser poderoses eines de canvi i esperança.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací