- PUBLICITAT -

 

El Centre de Coordinació d’Emergències ha actualitzat l’avís de risc meteorològic i ha establert les següents situacions de preemergència:

Preemergència per pluges nivell taronja al litoral sud de València i nord d’Alacant

Preemergència per fenòmens costaners al litoral sud de València i tot el litoral d’Alacant

PUBLICITAT

Segons el centre de Coordinació d’Emergències de la CV estem en situació de preemergència per pluges nivell taronja a la Ribera. S’espera que continuen les pluges fins el dijous i a partir del divendres tot vaja tornant a la normalitat.

S’insisteix a la ciutadania que continue pendent de l’estat de l’emergència i procure estar informada de l’evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials: butlletins informatius i les xarxes socials municipals (facebook, twitter, WhatsApp, el Miragall) 112 Comunitat Valenciana. En tot cas sempre podeu telefonar a la Policia Local 092.

Com anem fent habitualment anirem fent comunicats quan tinguem novetats de la situació.

Comunicat de les 16.00h.

Per la pluja caiguda aquesta nit i aquest matí s’ha tallat el pas inferior de la FGV i la resta de passos i zones inundables s’estan revisant de manera contínua per part la Policia Local.

Es reforcen els torns de la Policia Local per si continua plovent i tinguérem necessitat d’actuar en algunes zones de la població.

Si es produeixen canvis, anirem informant.

Recordeu que no heu de llevar les tanques per poder creuar en passos tancats al trànsit.

Es mantenen les següents recomanacions:

RECOMANACIONS D’URGÈNCIA:

· Retirar els vehicles de les zones que puguen inundar-se i allunyar-se de les riberes dels rius i barrancs.
· Revisa el teu habitatge, neteja els baixants i canalitzacions.
· No propagues rumors o notícies exagerades de danys.
· Les empreses i comerços han de prendre les mesures d’informació als seus treballadors i treballadores i de precaució davant aquest episodi de pluges.
· Se sol·licita la col·laboració ciutadana perquè actuen amb la prudència més gran en els casos que la situació ho requerisca.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

- PUBLICITAT -