- PUBLICITAT -

 

El Centre de Coordinació d’Emergències ha actualitzat l’avís de risc meteorològic i ha establert les següents situacions de preemergència:

Preemergència per fenòmens costaners a tota la provincia de València.

Segons el centre de Coordinació d’Emergències de la CV estem en situació de preemergència per pluges nivell taronja a la Ribera. S’espera que continuen les pluges fins el dissabte i a partir del diumenge tot vaja tornant a la normalitat.

PUBLICITAT

S’insisteix a la ciutadania que continue pendent de l’estat de la preemergència i procure estar informada de l’evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials: butlletins informatius i les xarxes socials municipals (facebook, twitter, WhatsApp, el Miragall) 112 Comunitat Valenciana. En tot cas sempre podeu telefonar a la Policia Local 607 847 844.

Com anem fent habitualment anirem fent comunicats quan tinguem novetats de la situació.

Foto d’arxiu de la passada gota freda.

RECOMANACIONS D’URGÈNCIA:

· Retirar els vehicles de les zones que puguen inundar-se i allunyar-se de les riberes dels rius i barrancs.
· Revisa el teu habitatge, neteja els baixants i canalitzacions.
· No propagues rumors o notícies exagerades de danys.
· Les empreses i comerços han de prendre les mesures d’informació als seus treballadors i treballadores i de precaució davant aquest episodi de pluges.
· Se sol·licita la col·laboració ciutadana perquè actuen amb la prudència més gran en els casos que la situació ho requerisca.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

- PUBLICITAT -