- PUBLICITAT -

 

Ampliació del comunicat de l’Ajuntament de Castelló, 13.52 h – 05/11/2020

PUBLICITAT

L’autovia A7 a l’altura d’Alberic està tallada pel desbordament de riu Xúquer.

I aquesta vesprada les instal·lacions municipals estaran tancades, poliesportiu, parcs infantils, escola d’adults i biblioteca.

Es recomana no eixir de casa si no és necessari.

Continuarem informant.

Ampliació del comunicat de l’Ajuntament de Castelló, 13.30 h- 05/11/2020

A causa del fort temporal que estem sofrint al nostre poble ens estem trobant que hi ha certs embornals que estan sofrint algun embossament i/o que no tenen capacitat per poder canalitzar tota l’aigua que està plovent en curts espais de temps. Des de l’Ajuntament estem posant en marxa tot un dispositiu perquè els danys que es puguen ocasionar siguen els mínims; tot i això, el problema està en la quantitat d’aigua per metre quadrat que està caient (vora els 100 l/m2 en el que va del dia de hui) .

Per altra banda, no es poden deixar obertes les tapes del clavegueram, perquè podria resultar ser perillós per a qualsevol ciutadà o ciutadana i per als vehicles; per això, apel·lem al civisme que ens caracteritza i demanem prudència i paciència.

La carretera CV 542, entrada a Castelló per la carretera d’Alberic en aquest moment està tancada, ja que està inundada. El trànsit el desviem per la Trilladora de Llagària.


Estem treballant per resoldre qualsevol problema el més aviat que podem.”

Comunicat de l’Ajuntament de Castelló de les 12.00 h- 05/11/2020

Degut a les fortes pluges caigudes aquesta nit passada i durant tot el matí s’ha tallat el pas inferior de la FGV i el pas del pont del Moli Cremat, la resta de passos i zones inundables s’estan revisant de manera contínua per part de la Policia Local.

Recordeu que tots els passos i zones inundables estan tancades i s’estan revisant de manera contínua per part de la Policia Local i en especial atenció a les possibles pujades del riu Albaida i Xúquer que porten aigua.

La Policia Local continua en alerta per si ploguera amb més intensitat i tinguérem necessitat d’actuar a algunes zones de la població.

Recordeu que no heu de llevar les tanques per poder creuar per passos tancats al trànsit.

S’insisteix a la ciutadania que continue pendent de l’estat de l’emergència i procure estar informada de l’evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials: butlletins informatius i les xarxes socials municipals (facebook, twitter, WhatsApp, el Miragall) 112 Comunitat Valenciana. En tot cas sempre podeu telefonar a la Policia Local 607 847 844.

Si es produeixen canvis, anirem informant.

Es mantenen les següents recomanacions:

RECOMANACIONS D’URGÈNCIA:

· Retirar els vehicles de les zones que puguen inundar-se i allunyar-se de les riberes dels rius i barrancs.
· Revisa el teu habitatge, neteja els baixants i canalitzacions.
· No propagues rumors o notícies exagerades de danys.
· Les empreses i comerços han de prendre les mesures d’informació als seus treballadors i treballadores i de precaució davant aquest episodi de pluges.
· Se sol·licita la col·laboració ciutadana perquè actuen amb la prudència més gran en els casos que la situació ho requerisca.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Policia Local de Castelló

- PUBLICITAT -