- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes ha preparat un conjunt d’activitats per celebrar el Dia Internacional del Llibre, aquestes seran el pròxim dissabte 22 d’abril 2023.

Entre les activitats programades durant la jornada volem destacar la que començarà a les 10.30 h del matí a la Plaça Major amb la presentació del llibre “Sitoé del castelloner Maurici Belmonte Monar, finalista del premi de narrativa de Torrent.

Després d’aquesta presentació, es realitzarà una taula rodona en la qual participaran diferents escriptors. Durant aquesta taula rodona, els autors compartiran les seues experiències i coneixements sobre la creació literària i la importància del llibre en la cultura.

PUBLICITAT
Portada del llibre – SITOÉ – Maurici Belmonte i Monar

A més, s’han organitzat diferents activitats per als més menuts. Així, s’han programat tallers infantils de pintacares, globoflèxia i treballs manuals perquè els més joves també puguen gaudir de la celebració del Dia del Llibre.

La commemoració del Dia Internacional del Llibre és una iniciativa que se celebra arreu del món per promoure la lectura, les editorials i la protecció de la propietat intel·lectual. L’Ajuntament de la Llosa de Ranes, amb aquesta sèrie d’activitats, busca fomentar la cultura literària i la seua importància en la societat actual.

Foto d’arxiu: Maurici al clot del negre, riu Xúquer, Cotes
- PUBLICITAT -