- PUBLICITAT -

CN | Les Bodes de Mònica

‘Les Bodes de Mònica’, coneguda per crear moments màgics en els esdeveniments més especials, convida a totes i tots els amants de les bodes i els moments únics a una experiència inoblidable el pròxim dia 6 d’abril. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector i com a mentora en formació de wedding planners, Mònica Beltrán Wedding Planner liderarà aquest esdeveniment exclusiu al restaurant ‘El Sucrer’.

A partir de les 19.30 h, els assistents tindran l’oportunitat de viure una vesprada plena de música en directe i inspiració i propostes per a les seues celebracions. La vetllada tindrà una degustació, seguida de l’ambientació musical a càrrec d’In Crescendo Eventos.

PUBLICITAT

Amb la música com a teló de fons, els assistents podran imaginar com podria ser el seu gran dia amb els vestits de boda més innovadors del mercat, dissenyats i elaborats per Victoria Imaz. Una oportunitat única per inspirar-se i descobrir les últimes tendències en el món dels casaments.

Per a aquells interessats a participar en aquesta experiència gratuïta, només cal inscriure’s a través del formulari, picant ací i acudir el dia 6 d’abril del 2024, a les 19.30 h, al restaurant ‘El Sucrer’, situat al Camí del Sucrer s/n, 46410, Mareny de Barraquetes – Sueca (València). Per a més informació, es pot contactar via WhatsApp o telefonat al 621 21 24 88.

Una oportunitat única per a tots els enamorats/des de les bodes i la màgia de «Les Bodes de Mònica».

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací