INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Ahir a la vesprada, dimecres 22 de gener de 2020, a la llar dels jubilats es va realitzar la xerrada anomenada ‘Xarxa de Punts Segurs’, aquesta encara que estava dirigida a tota la ciutadania castellonera, estava adaptada especialment per al comerç local. La xerrada va tindre una duració d’uns 40 minuts.

Aquesta xerrada ha sigut una iniciativa de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló i de la Mancomunitat de la Ribera Alta i està emmarcada en les mesures proposades pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, pacte que s’ha posat en marxa per a oferir a la ciutadania un espai d’informació segur per a actuar davant casos de possibles perills i agressions per motius de gènere.

PUBLICITAT

Els Punts Segurs estan dirigits principalment als comerços de Castelló i als llocs públics institucionals, ja que poden ser un punt d’encontre de la ciutadania, d’aproximació amb la persona i d’ajuda mútua entre la ciutadania i les seues necessitats, aquests punts poden exercir distintes funcions, poden ser punt d’informació i sobre tot ser espais de seguretat i protecció davant qualsevol mena d’agressió. Així, el comerç i llocs públics actuen com a ‘Punt Segur’ informant la víctima si ho sol·licita.

Si tens un comerç i vols ser un ‘Punt Segur’ sols has d’anar als punts de recollida que ací baix el detallem per a informar-te i recollir el material, una vegada instal·lat el material en comerços i establiments públics farem un mapa de Castelló detallant on estan situats els ‘Punts Segurs’ i anomenats tots els comerços i llocs que formen part de la ‘Xarxa de Punts Segurs’.

Punts de recollida de material

-. Serveis Socials de l’Ajuntament de Castelló
-. Calçats Albero
-. Perruqueria Estètica Eva-Mari
-. Seat – AUVI
-. Rateta Presumida – El Mercat

Aquesta és una xarxa molt important i és una oportunitat per a posar el vostre granet d’arena per tractar d’eradicar aquesta lacra, la Violència de Gènere.

Us hi esperem!!!

- PUBLICITAT -