- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló mitjançant les Regidories de Comerç i Noves Tecnologies pretén elaborar un llistat de tots els comerços hostalers que donen servei de recollida al local o enviament a domicili de menjar de Castelló amb la finalitat de publicar-lo mitjançant els seus canals de comunicació perquè la ciutadania castellonera puga fer els seus encàrrecs.

A causa de les noves restriccions que s’han aplicat a la Comunitat Valenciana per l’empitjorament de la situació sanitària, un dels sectors que ha hagut de tancar les portes ha sigut el de l’hostaleria, tal com es desprén de la resolució publicada al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. En aquesta, s’assenyala que aquests establiments estaran tancats “llevat que als mateixos es preste servei de recollida de menjar i/o beguda al local o enviament a domicili”.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Comerç, dirigida per Tere Fuster i la de Noves Tecnologies dirigida per Lola Soler volen ajudar tots els establiments hostalers que mantindran les seues portes obertes tant per a la recollida al local com per a l’enviament a domicili mantenint informats els ciutadans i ciutadanes dels establiments que donen aqueix servei perquè puguen realitzar els seus encàrrecs.

PUBLICITAT

Per aquest motiu, obrim el Whatsapp i Telegram del Miragall amb l’objectiu d’elaborar una llista de comerços hostalers que donen servei de recollida al local o enviament a domicili i que en uns dies publicarem.

Si vols formar part d’aquesta llista has d’enviar al Whatsapp/Telegram del 662 652 353 un missatge de text especificant el nom del local, la seua adreça, el seu telèfon i dies i horari que es pot realitzar la comanda i la recollida.

El divendres al matí tancarem la llista i aquells establiments que no estiguen en el llistat, però hagen decidit donar el servei també, podeu continuar enviant les vostres dades al Whatsapp/Telegram del 662 652 353 o bé enviar un correu a info@elmiragall.org, per a incloure-les en aquest.

Recordeu que haureu d’indicar les vostres dades: nom del bar/cafeteria/restaurant, adreça, telèfon, dies i l’horari fins al qual es poden fer els encàrrecs i recollides.

Regidories de Comerç i Noves Tecnologies

- PUBLICITAT -