- PUBLICITAT -

 

LA UNIÓ FA LA FORÇA DEL RASPALL COM ES DEMOSTRA AMB EL V TORNEIG MANCOMUNITATS

CN | Fundació Pilota Valenciana

El V Torneig Mancomunitats de raspall, tant de figures consagrades com de joves, s’ha presentat este dimecres en la seu de la Mancomunitat de la Safor amb la presència d’una gran part dels jugadors que participaran des d’este dissabte, dia 7 de juliol, fins al dia 29 de juliol. Els millors pilotaris recorreran els trinquets més rellevants de les comarques representades, la Ribera Alta, la Safor, Vall d’Albaida i la Costera – la Canal de Navarrés, començant a La Llosa de Ranes i acabant a Oliva, enfortint la unió entre els territoris on la modalitat de la raspada és la dominant.

Vercher i el castelloner Seve han exercit de portaveus dels jugadors participants per a oferir les seues impressions sobre el Torneig Mancomunitats. El rest de Piles ha destacat que “crec que els equips estan prou compensats. Són els millors joves i professionals del moment. En aspecte personal se m’ha donat bé. He pogut guanyar-lo dues vegades i estic content de repetir. Vull donar les gràcies a les Mancomunitats de les comarques on es juga principalment a raspall. Els jugadors ho donarem tot i fer que la gent gaudisca. Intentaré aconseguir el tercer”.

PUBLICITAT
Seve – Foto Ulisses Ortiz

Per la seua part, el castelloner Seve ha apuntat que “és un torneig potent pels jugadors que els componem i és un format atractiu perquè motiva una major assistència, com es va veure l’any passat. Lluitarem amb Marrahí i Murcianet, els tres del poble de Castelló, la primera vegada que juguem junts. Si tot va bé, podem guanyar el títol”.

A més de Seve i Vercher, la presentació del V Torneig Mancomunitats també ha comptat amb la presència de Canari, José, Vicent, Murcianet i Raúl, com a participants de la versió de figures consagrades; així com Favarero, Joan, Marc, Rafa de Gavarda, Momparler i Sergi, com a representants del Torneig Mancomunitats Joves.

Murcianet

AUTORITATS

En l’acte també han estat presents les presidentes de la Mancomunitat de la Safor, Assumpta Domínguez, i de la Mancomunitat de la Costera – la Canal de Navarrés, María José Tortosa, així com l’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa, Voro Femenía.

Assumpta Domínguez ha exercit d’amfitriona, i ha recalcat que “la pràctica de la pilota és l’únic esdeveniment on les mancomunitats de les comarques centrals ens unim per a fer costat als jugadors, com la iniciativa encetada per part de la Fundació per la Pilota. És positiu i no es produeix amb cap altre esport. Este torneig té eixa singularitat de cosir i generar sinergies de col·laboració per a la promoció de l’esport”.

Marrahí

Així mateix, la presidenta de la Mancomunitat de la Safor ha volgut animar als jugadors en comentar que “us encoratge a fer les millors partides possibles perquè això significarà el millor espectacle. Ens interessa que els trinquets s’òmpliguen de bones partides i jugadors, que l’afició i l’estima pel nostre esport continue amb més força i vigència si cal”.

Per part seua, María José Tortosa s’ha mostrat “molt contenta de veure la continuïtat que té este Torneig Mancomunitats i que va a més. Veure tanta joventut ens genera bones sensacions i la millor notícia és que els joves s’apropen als professionals. Encara apostarem per la pilota i esperem que les noves conformacions polítiques continuen perquè la pilota és de tots”.

- PUBLICITAT -