PUBLICITAT

 

Comencem la setmana sense fum de la UPCCA de la Mancomunitat de la Ribera Alta per commemorar el dia mundial sense tabac el proper dia 31 de maig, seguim els paràmetres de OMS que enguany es centra en desacreditar mites i revelar les tàctiques retorçades emprades per les indústries del tabac.

Especialment important ara, atès que els estudis mostren que els fumadors corren un major risc de patir una forma greu de la malaltia per COVID-19. L’OMS fa una crida a tots els joves perquè es sumen a la lluita per convertir-se en una generació lliure de tabac.

La COVID-19 és una malaltia infecciosa que ataca principalment els pulmons. El tabaquisme deteriora la funció pulmonar, la qual cosa dificulta que el cos lluiti contra aquesta i altres malalties. El consum del tabac és a més un factor de risc important de malalties no transmissibles, com les malalties cardiovasculars, el càncer, algunes malalties respiratòries i la diabetis, i les persones que pateixen aquestes malalties tenen un major risc de desenvolupar símptomes greus en cas de veure’s afectades per la COVID-19. Les dades de recerca disponibles fins avui semblen indicar que els fumadors tenen un major risc de desenvolupar símptomes greus i de morir a causa de la COVID-19.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací