- PUBLICITAT -

 

CN | Jordi Payà

El setembre va començar fort acompanyat d’una DANA que ens va ficar la por al cos per si s’emportava els ponts. Finalment, l’episodi de pluges va portar més coses positives que negatives al País Valencià, i entrem ara en un període d’estabilitat que esperem que no tinga massa durada i acabe eixugant les fonts.

Fins ahir dimecres tots els dies de setembre ha plogut, no descarte que puga ploure els pròxims dies, però serà coses puntuals i sense importància.

PUBLICITAT

Hui tret d’alguns núvols matinals i d’algunes boires ens espera un dia assolellat i amb temperatures lleugerament més altes.

Pocs canvis esperem per a demà divendres. L’ambient no serà massa calorós a la nit i encara que a centre del dia les temperatures mostraran tendència a pujar, tampoc farà una calor excessiva. De vesprada es formaran núvols d’evolució que podran tocar de refilada l’interior i nord de Castelló.

Dissabte i diumenge també hem posat els símbols de pluja als mapes, però no serà un cap de setmana plujós. L’oratge serà estable i assolellat, però existeix la possibilitat que de vesprada es formen ennuvolades que deixen ruixats i fins i tot alguna tronada a l’interior de València i d’Alacant.

Passeu bon dia… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -