- PUBLICITAT -

 

‘Ser Dona al Sud’ projecte educatiu i solidari que manté dia a dia el seu compromís amb el feminisme, la igualtat i la justícia social.

A causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, “Ser Dona al Sud”, el projecte d’Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global del Fons Valencià per la Solidaritat, no podrà recórrer durant el mes de març els municipis de la Comunitat Valenciana. No obstant això, l’entitat manté dia a dia el seu compromís amb el feminisme, la igualtat i la justícia social, sumant-se a activitats protagonitzades per dones, tant dels municipis socis de l’entitat, com de les contraparts amb les quals s’estan executant projectes de cooperació internacional al desenvolupament.

La Jornada-webinar “Experiencias de empoderamiento Sur-Norte” abordarà diferents experiències d’apoderament per a dones de col·lectius i països diferents, posant de manifest la importància de l’intercanvi de coneixements i les aliances en la consecució d’un objectiu comú, la igualtat efectiva entre homes i dones.

PUBLICITAT

El webinar tindrà lloc hui dimarts 23 de març, a les 17.30 hores, a través de la plataforma Zoom.

Picant ací podeu veure el programa; per inscriure’s a la jornada cal enviar un correu electrònic a oficina@fonsvalencia.org o cridar al telèfon 96 227 24 60 facilitant el nom i cognoms, i un correu electrònic de contacte.

Aquesta jornada s’emmarca en el projecte “Sensibilització Socis”, amb l’objectiu de conscienciar i oferir un espai de diàleg i reflexió al voltant de la importància de l’empoderament de les dones i l’ODS número 5, relatiu a la igualtat de gènere.

- PUBLICITAT -