- PUBLICITAT -

Pep Gimeno Botifarra lidera les celebracions al Parc del Riu Albaida amb el “Romanç de Senyera”

CN | Aida | Fotos i vídeo Rubén Galera

Aquest diumenge passat, 19 de novembre, el Parc del Riu Albaida de Senyera es va omplir d’emoció i història en la commemoració del centenari de la riuada del 1923-2023. L’esdeveniment va estar marcat per una sèrie d’activitats significatives, entre elles la impactant actuació de Pep Gimeno Botifarra, qui, amb la seua veu poderosa, va cantar el “Romanç de Senyera” acompanyat per tot el poble i l’Agrupació Musical de Senyera.

La jornada va començar a les 12.00 h amb el descobriment d’una placa commemorativa a la Casa Abadia, un gest simbòlic que va recordar els esdeveniments fatídics d’aquell dia fa cent anys. Després de l’emotiva interpretació del “Romanç de Senyera”, l’atenció es va centrar en una exposició sobre la riuada, inaugurada a la Sala Multiús. Un vídeo recordatori del centenari també va ser estrenat, capturant la cruesa dels fets i la força de la comunitat en la seua resiliència.

PUBLICITAT

Castelló Notícies vol agrair la col·laboració de Rubén Galera, que ha facilitat el vídeo i les fotos de l’esdeveniment, immortalitzant així aquesta jornada de record. Per posar el toc final a la celebració, el ballet Llum de Lluna va oferir el taller “Fes la Teua Cinta de Ball” al parc del Riu Albaida, fusionant la tradició amb la creativitat en un final brillant per a aquesta commemoració històrica.

Senyera commemora el Centenari de la Riuada del 1923

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -