- PUBLICITAT -

La Copa Caixa Popular, competició de l’elit de raspall arriba a les etapes semifinals amb emocionants enfrontaments que es jugaran als trinquets de la Llosa de Ranes i El Genovés amb els castelloners Murcianet i Marrahí com a protagonistes

CN | Aida

La competició de raspall de màxima categoria està a punt d’entrar en les seues semifinals, oferint emocionants partides per als aficionats a aquest esport tradicional valencià. Castelloners destacats, Murcianet i Marrahi, es preparen per a enfrontar-se a rivals formidables en les següents fases de la competició.

Murcianet

Les semifinals tindran lloc el divendres 3 de novembre al trinquet del Genovés a les 18.30 hores i el dissabte 4 de novembre al trinquet de la Llosa de Ranes, també a les 18.30 hores. La cita dona als aficionats l’oportunitat de veure en acció alguns dels millors jugadors de raspall professionals del moment.

Marrahi

El divendres, la primera partida enfrontarà a Badenes i Tonet IV contra Moltó i Murcianet. Es preveu que siga un encontre competitiu amb jugadors que de segur intentaran mostrar la seua habilitat i experiència en la pista.

PUBLICITAT

El dissabte, la segona partida de les semifinals presentarà a Ian i Brisca enfrontant-se a Marrahí i Raúl. Els aficionats poden esperar una lluita intensa mentre aquests talents es desafien en el trinquet.

Aquesta competició representa el màxim nivell de raspall professional, i els jugadors han treballat de valent per arribar fins ací. Els castelloners Murcianet i Marrahi porten l’esperit de castelloner en aquesta competició, i tots els aficionats esperen veure’ls aconseguir l’èxit.

Des de Castelló Notícies, volem desitjar molta sort als nostres representants, Murcianet i Marrahi, en aquesta important fase de la competició de raspall. Estem segurs que oferiran el seu millor joc i ens oferiran partides molt emocionants.

- PUBLICITAT -