- PUBLICITAT -

CN | Aida

La setmana passada, l’equip de pilota valenciana del CPV Castelloner, format per Langa, Carlos i Tito, va aconseguir una destacada victòria en les semifinals de la Lliga Autonòmica de raspall. En un emocionant enfrontament a Beniparrell, l’equip va remuntar un marcador advers de 20-10 per acabar guanyant 25-40. Aquesta victòria és especialment meritòria, ja que els jugadors van haver d’adaptar-se a un carrer artificial amb moltes dificultats, com voreres, portes i canals, on no estan acostumats a jugar.

Foto d’arxiu.

La tornada de les semifinals tindrà lloc aquest dissabte, 18 de maig, a les 18.00 h al trinquet de CastellóLanga, Carlos i Edu buscaran assegurar el seu pas a la final amb el suport de la seua afició, així que ens esperen a totes i tots.

A més, el divendres 17 de maig a les 19.45 h, al trinquet de Castelló, es disputarà l’Autonòmic Individual d’Escala i Corda. David Monleon, que actualment lidera el seu grup amb 6 punts, s’enfrontarà a Josep de Sueca. Aquesta partida és crucial per a David, ja que necessita la victòria per mantenir-se en primera posició i garantir la seua plaça a la final directa, que aquest any serà disputada pels primers de cada grup.

PUBLICITAT

La pilota valenciana viu moments intensos a Castelló amb aquests enfrontaments decisius. Els aficionats estan convidats a assistir i donar suport als seus jugadors en aquestes partides clau que poden determinar el futur de la competició.

Des de Castelló Notícies, desitgem molta sort als nostres equips i esperem que continuïn brindant-nos grans moments d’emoció i esportivitat.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací