- INFORMACIÓ -

 

SELECCIÓ DE TREBALLADORS DEL SISTEMA ESPECIAL AGRARI 2021 DEL 17 DE MAIG AL 2 DE JUNY.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Castelló, gestiona el programa d’ocupació de l’Atur Agrícola dins del marc dels Convenis de Col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals.

Es tracta de projectes per a pal·liar la desocupació agrícola eventual amb la finalitat de garantir als treballadors un complement de renda, a través de Plans Especials d’Ocupació en Zones Rurals Deprimides.

La condició per ser contractat en aquest programa és que els desocupats han de pertànyer al Règim Agrari de la Seguretat Social.

A l’exercici 2021, amb una subvenció de 148.778,00 euros, es contractaran durant 2 mesos a 63 treballadors agrícoles els quals duran a terme les obres d’adequació de camins i millora de la zona de Font Amaga.

Com l’any anterior i a causa de la situació sanitària per formar part del procés de selecció d’aquest programa serà necessari sol·licitar cita prèvia per a entregar la teua documentació.

Recordeu que la documentació que cal aportar és:

DNI
DARDE
LLIBRE DE FAMÍLIA
RENDA DE 2019 o AUTORITZACIÓ PER PODER OBTINDRE LA INFORMACIÓ FISCAL
CERTIFICAT D’EMPRESA O VIDA LABORAL
CERTIFICAT DE PERSONA AMD DISCAPACITAT

Com sol·licitar cita prèvia?

A través de l’App Ajuntaments de València que pots descarregar-te en el teu mòbil. Una vegada instal·lada l’APP seleccionarem el municipi Castelló mitjançant el quadre de cerca situat en la part inferior i premerem sobre ell per a seleccionar-lo. El següent serà especificar les nostres dades en el menú superior dret, indicat amb tres línies horitzontals, en l’opció “Perfil d’usuari”. Ací haurem d’indicar nom, cognoms, e-mail i telèfon, de manera que a l’hora de demanar cita, no hàgem d’indicar-ho manualment, ja que són dades obligatòries. Després d’això, acceptarem la política de privacitat i li donarem al botó de “Guarda dades”.

Per a demanar cita prèvia, és tan senzill com polsar en el botó de “Cita Prèvia”, seleccionar “Cita ADL o Cita Atur Agrícola”, triar el dia que ens convinga, i després d’això, triar l’hora. Si prèviament hem guardat les dades de l’usuari en el perfil, no ens els demanarà en aquest moment. Finalment, polsar a “Confirmar cita” per a realitzar l’enviament de dades.

• També pots sol·licitar cita prèvia per telèfon 962450100

- PUBLICITAT -