- PUBLICITAT -

Segueix en directe l’actuació de la Banda Simfònica de la Lira Castellonera al prestigiós Certamen Nacional de Bandes de Cullera

CN | Aida

Aquest diumenge 7 d’abril, la Societat Musical Lira Castellonera ens delectarà amb la seua actuació en el marc del LXXVI Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera” 2024. L’auditori municipal de Cullera serà el lloc d’aquest esdeveniment, amb l’inici programat per a les 17.30 hores.

Concert de Soci 2024

Amb la direcció de Sergio Navarro Bonaviña, la banda començarà amb un pasdoble titulat “Agüero”, de José Franco Ribate. A continuació, interpretaran l’obra obligada “Torre de la Reina” de José Salvador González Moreno. Per a concloure, ens transportaran amb l’obra lliure “Sinfonía Núm. 3 Aquae Flaviae”, composta per Francisco José Martínez Gallego.

Concert de Soci 2024

L’organització del Certamen brinda l’oportunitat de viure aquesta experiència musical en directe, i Castelló Notícies tindrà una finestra oberta perquè pugueu gaudir de l’actuació de la Lira Castellonera. No et perdes cap detall de la seua participació en el Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera” 2024; connecta’t ací baix a partir de les 17.30 h.

PUBLICITAT

No et perdes aquesta oportunitat d’immersió musical i acompanya’ns en aquest viatge sonor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací