- PUBLICITAT -

 

Comunicat de l’Ajuntament de Castelló

La crescuda del Canyoles a l’Albaida, que ha desbordat entre Castelló i Alberic, ha arribat al municipi cap a les 13 hores. Tot i la quantitat d’aigua i canyes que porta la crescuda, el riu a hores d’ara està evacuant amb normalitat i no presenta cap problema per a la població. Per precaució està tallat el pas del Calsinar, el camí de la Fàbrica de Paper, el pas subterrani de l’FGV i el pas del Molí Cremat, per això demanem prudència en els desplaçaments.

AEMET té previst activar el nivell roig per pluges intenses a Castelló a partir de les 6:00 hores de la matinada, per la qual cosa poden donar-se episodis de fortes pluges.

PUBLICITAT

A l’igual que ahir, els models meteorològics ens situen en el límit de la zona conflictiva. No obstant, vista la inestabilitat de la predicció i l’aigua acumulada en el riu de les precipitacions caigudes en la Costera i la Vall d’Albaida,

S’ACORDA DECRETAR LA SUSPENSIÓ DE TOTA L’ACTIVITAT LECTIVA A TOTS ELS CENTRES DE LA LOCALITAT.

S’insistix a la ciutadania que continúe pendent de l’estat de l’emergència i procure estar informada de l’evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials: butlletins informatius i les xarxes socials municipals (facebook, twitter, WhatsApp, El Miragall) 112 Comunitat Valenciana. En tot cas sempre podeu cridar a la Polícia Local 092.

Es mantenen les següents:

RECOMANACIONS D’URGÈNCIA:

·  Retira els vehicles de les zones que puguen inundar-se i allunya’t de les riberes dels rius i barrancs.

· Revisa la teua vivenda, neteja les baixants i canalitzacions.

· No propagues rumors o notícies exagerades de danys.

· Les empreses i comerços han de prendre les mesures d’informació als seus 
treballadors i treballadores i de precaució davant d’este episodi de pluges.

· Se sol·licita la col·laboració ciutadana perquè actuen amb la major prudència, en els casos que la situació ho requerisca.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

L’Alcalde,
Òscar Noguera i Alberola

 

- PUBLICITAT -