- INFORMACIÓ -

 

La Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de Castelló informa:

PUBLICITAT

La foguera de Sant Antoni, una festa molt antiga i molt estimada per totes les veïnes i veïns de Castelló, i que any rere any, reuneix centenars de persones al Parc de l’Estació per tal de cremar la foguera, escalfar-se i seguidament preparar les brases per torrar la carn, i sopar al voltant del foc, amb la resta d’amigues i amics.

És una festa, que des de fa molts anys, se celebra a Castelló i que ha anat canviant i adaptant-se al pas del temps, fins arribar al que actualment totes i tots coneixem. Però per molts canvis que haja fet, possiblement aquest 2021 serà la primera vegada, que a Castelló, no es bote foc a una foguera en honor a aquesta festa, i és que de nou, la pandèmia ens obliga a fer un xicotet parèntesi en l’historia, i mirar pel bé i la salut de tota la ciutadania castellonera.

Ens trobem en un moment, on els contagis són l’actualitat local, i és per això que, des de l’Ajuntament, ens veiem obligats a prendre aquesta decisió, que vos avancem, no és gens fàcil, ja que de nou, perdem la celebració d’una altra de les nostres festes, però esperem i desitgem que tant sols siga aquesta vegada, la que Castelló es quede sense foguera.

Aprofitem per donar ànims i recordar que cal complir totes i cadascuna de les mesures que s’implanten pel bé de la nostra salut i de la que ens rodegen.

- PUBLICITAT -