- PUBLICITAT -

 

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Castelló no celebrarà la festivitat de Sant Antoni amb la tradicional foguera degut a l’augment del nombre de casos de Covid-19 al nostre municipi.

Aquesta antiga i estimada festa pel veïnat de Castelló hauria tingut lloc el proper cap de setmana, però lamentablement, davant l’actual situació de la pandèmia i l’alta indeciència de contagis al nostre municipi, l’Ajuntament de Castelló es veu obligat a prendre la decisió de no fer la foguera de Sant Antoni.

PUBLICITAT

Any rere any, la nit de Sant Antoni ha reunit centenars de persones al Parc de l’Estació per cremar la foguera i gaudir de l’espectacle de focs artificials. Posteriorment, l’Ajuntament proporciona carn i beguda, i es preparen les brases per torrar i sopar al voltant del foc amb tots els amics i amigues.

Però una vegada més, la pandèmia ens fa perdre la celebració d’una de les nostres festes per mirar per la salut i la seguretat de tota població. Esperem que aquest siga l’últim any que Castelló es queda sense botar foc a la seua foguera.

Aprofitem també per recordar que cal complir amb totes les mesures i recomanacions sanitàries, com ara són: ús de mascareta a interiors i exteriors, distància de seguretat, reducció de les reunions socials, higiene de mans, etc.

- PUBLICITAT -