- PUBLICITAT -

Tanta calor com ahir i tanta com demà

CN | Jordi Payà

La calor va a més a mesura que avança la setmana. Es consolda i fins i tot es reforça la massa d’aire càlida que arriba al nord d’Itàlia, fins als Alps, i si ens fixem al mapa de temperatures a 1.500 metres d’altura a bona part del centre de la Península, aquesta començarà a deixar-se sentir la isoterma dels 20 graus fent que en compte d’afluixar la calor… es consolide l’estiuet de Sant Miquel.

Com ahir l’ambient és fresc a la nit tot i haver pujat un poc les temperatures nocturnes, i una volta es desfacen les boires o els núvols baixos que hi haurà a la franja costanera lluirà el sol i calfarà de valent.

PUBLICITAT

Demà divendres arribem al dia del Sant que dona nom a l’estiuet que estem tenint sense canvis. O siga, que tindrem un dia de sol i de calor per tot arreu amb màximes que no patiran canvis o tendiran encara a pujar un poc més.

Però tot indica que els dies de més calor de tota la setmana seran diumenge i dilluns quan les temperatures sobrepassen els 30 graus a la costa i els 35 a les comarques centrals… i no veig canvis per començar la setmana que ve!!

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Jordi Payà

- PUBLICITAT -