- PUBLICITAT -

 

Sanitat dicta noves normes bàsiques per a poder ser atesos amb la màxima seguretat i eficiència als Centres d’Atenció Primària.

El Centre de Salut de Castelló ja va informar fa unes setmanes què fer en cas de necessitar els serveis del personal sanitari.

I en aquest moment tant delicat devem de complir més que mai el que ens diuen i devem recordar que sempre es deu sol·licitar els seus serveis amb cita prèvia i mitjançant contacte telefònic al 96 245 72 40 i el personal sanitari els donarà les indicacions necessàries, moltes qüestions se solucionen per telèfon, és una manera molt eficaç d’evitar que els pacients es posen en contacte amb l’ambient sanitari, cal venir a les hores citades, no abans. El Centre insisteix que NO es pot acudir sense haver ser requerit pel personal sanitari.

Segons informen diversos mitjans de comunicació la Conselleria de Sanitat ha ordenat que l’assistència en Atenció Primària siga per telèfon en lloc de presencials, com a mesura contra la covid-19. ‘S’ha de donar prioritat l’assistència mitjançant consultes no presencials en atenció primària’.

Sanitat també ha decidit suspendre totes les visites programades pel que totes les sol·licituds ‘seran valorades i preferiblement convertides en cites telefòniques’. Unes mesures que se sumen a les adoptades el passat 8 de gener entre les quals també es trobaven la ‘suspensió de tota activitat quirúrgica programada, excepte per a aquelles condicions urgents que no es poden demorar ni derivar’ als hospitals, així com ‘les proves diagnòstiques no preferents i els ingressos programats’.

PUBLICITAT

D’aquesta paralització únicament se salven els ‘programes implicats en diagnòstic ràpid del càncer, que es consideren prioritaris o no es poden demorar, com el garbellat de càncer de mama i còlon’, encara que també ‘podrien modificar-se en funció de la situació epidemiològica’ que empitjora segons avança el mes de gener.

El Centre de Salut de Castelló dóna les gràcies a totes i tots els seus usuaris per la seua col·laboració i prega a la gent que no es relaxe i continue complint les normes establertes per la Conselleria de Sanitat.

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Estic d’acord en sanitat, pero al mateix temps, demanaria a sanitat que en la medida de lo posible reforsara en personal el centre, se q no es fácil, pero pensé q la gent del poblé estará d’acord en mi.

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací