- PUBLICITAT -

 

A última hora del dia ens deixarà el vent

Hui encara es deixarà sentir durant bona part del dia, però ja teníem ganes d’anunciar la fi del vent que ens acompanya des de fa un bon grapat de dies. Vents de ponent i mestral que han anat alternant-se, provocant un vaivé continu de les temperatures.

PUBLICITAT

L’avís groc d’Aemet encara anuncia vents d’entre 70 i 80 quilòmetres per hora a bona part de l’interior, nord i centre del País, però atés que bufa de l’oest en compte de fer-ho del nord-oest com ahir, de seguida hem notat com pujaven les temperatures.

Estem a l’espera d’un nou front que de matí deixarà el cel mig cobert i de vesprada ruixats dèbils sempre més probables al nord i a l’interior.

Les temperatures han pujat de forma notable a la nit i també ho faran al centre del dia.

Demà dijous, potser s’escaparà alguna gota de vesprada, però ni plourà de forma general ni intensa amb temperatures que tot i baixar lleugerament es mantindran suaus.

Divendres bufarà de mestral al nord, però serà difícil que ploga, mentre que a la costa i al prelitoral el vent es deixarà sentir de gregal i la probabilitat de pluja serà més gran.

El cap de setmana, si no hi ha canvis d’última hora, serà assolellat i les temperatures tendiran a recuperar-se del descens de divendres.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -