- PUBLICITAT -

CN | La Fundació

El Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló (La Fundació) anuncia a tots els seus membres i al públic en general que ha organitzat una ruta commemorativa de la riuada de Senyera del 1923. La ruta consistirà en un passeig pels termes de Castelló i Senyera en què Rubén Galera explicarà, al llarg del recorregut, què va passar la matinada del 30 d’octubre de 1923 i quines conseqüències va tindre en el nostre poble.

Tots els interessats a assistir-hi s’han de registrar en este formulari i s’han de trobar davant del cementeri de Castelló el dissabte 28, a les 10.00 h. Des d’ací la comitiva s’adreçarà a Senyera, on farà dos parades, i després tornarà a Castelló per la banda de la Fàbrica, fent diverses parades, fins a arribar al parc de l’Estació.

PUBLICITAT

La dificultat de la caminada és baixa i el perfil del recorregut és totalment pla. I es preveu que finalitze, com a molt tard, a les 13.00 h. S’aconsella dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i gorra. Així mateix, en cas que es pronostique pluja, l’associació avisarà amb temps suficient de la cancel·lació de la ruta històrica.

- PUBLICITAT -