- PUBLICITAT -

 

Si t’has perdut la primera ruta, no pots faltar el proper dissabte 8 de maig a la ruta 2 amb Acció-Ecologista Agró on aprendrem i posarem en valor les espècies i els espais protegits del nostre entorn més pròxim i estimat, la Font Amarga.

El grup del matí, per a joves a partir de 12 anys, ixirà a les 9h del matí des del pavelló del poliesportiu municipal caminant fins la Font Amarga. Pel que fa al grup de vesprada, per a xiquets i xiquetes entre 7 i 11 anys, el punt d’encontre serà el pàrking del «Terrer Roig» a les 16.30h.

PUBLICITAT

Les inscripcions per als diferents grups, les podeu trobar a la web de l’Ajuntament de Castelló, al final de la notícia: https://www.castellosom.es/content/dissabtes-ruta-accio-ecologista-agro.

Recordeu que les places son limitades i per ordre d’inscripció, atenent a les mesures anti-Covid actuals.

Vos deixem algunes fotos de la primera ruta “Ciutats d’Aigua”, on hem analitzat l’estat de salut del Riu Albaida. Els joves i els més menuts i menudes, han comprovat que tenim un riu prou sa, investigant sobre el PH de l’aigua, els macroinvertebrats, la corrent, mesurant l’amplària i profunditat. També hem acabat la jornada, arreplegant fem i deixalles que hem trobat al nostre pas. Tota una experiència que ens ha fet conéixer molt més el nostre riu.

T’esperem aquest dissabte amb la ruta 2!

Entra en acció! Pam a Pam, dia a dia en defensa de la nostra terra!

Font– Ajuntament de Castelló

- PUBLICITAT -