- PUBLICITAT -

 

Hui tenim el cel més carregat des de primera hora, però no cal esperar res més que ruixats dèbils a les comarques de ponent, perquè a la costa com a molt cauran quatre gotes.

Com anem ben servits, anunciar ponent no és tan mala notícia que fer-ho quan fa temps que no plou o arrosseguem un període de sequera.

Els núvols i el ponent han deixat les temperatures més altes aquesta nit, però les màximes baixaran, ja que el cel quedarà més cobert aquest migdia. El descens de les temperatures serà més marcat al centre i a l’interior on a més cal esperar ruixats dèbils.

PUBLICITAT

El front acabarà de travessar el País Valencià durant la matinada i això tindrà repercussió en les temperatures nocturnes, que seran més altes. Demà ens espera un dia fresc i ventós, amb bona visibilitat i amb sol, però amb vent de mestral al nord, que acabarà deixant un dia antipàtic. Al centre i al sud el vent serà més de ponent pur i les temperatures no patiran grans canvis.

L’arribada d’un nou front dijous afavorirà un nou ascens tèrmic i la matinada de dijous a divendres cal esperar ruixats avançant des de l’interior capa a la costa, però divendres i dissabte el mestral s’encarregarà de nou de refrescar l’ambient.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -