- PUBLICITAT -

 

Alumnat de l’IES Vicent Gandia, de Castelló, seleccionat per a participar en la 67a edició de “Girona Temps de Flors”

PUBLICITAT

«No tot és un camí de roses» és el títol del projecte amb què un grup d’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Paisatgisme i Medi rural de l’IES Vicente Gandia, de Castelló, ha sigut seleccionat per a participar en la 67a edició del certamen internacional “Girona Temps de Flors”, que tindrà lloc a la ciutat catalana del 7 al 15 de maig.

El projecte, que ha volgut mostrar l’art com una manera de veure la vida des d’una altra perspectiva i un reflex del quotidià, pretén conscienciar de les dificultats i limitacions que pot trobar-se la ciutadania en la seua convivència diària, perquè allò que per a algunes persones és un camí de roses, per a unes altres pot ser un camí entre espines.

El projecte busca generar una experiència conscienciadora i vivencial, que s’inicia en endinsar-se en el recorregut, aparentment senzill, però amb diferents barreres físiques que permetran a la persona usuària percebre ràpidament que “No tot és un camí de roses”.

L’alumnat participant, acompanyat de la professora de Disseny de Jardins, es desplaçarà a Girona el pròxim 4 de maig per a executar la intervenció, que ha d’estar finalitzada, abans de les 20.00 h del dia anterior a l’inici de l’exposició.

«Realitzant un projecte de classe d’intervencions efímeres vam conéixer “Girona Temps de Flors” i immediatament vam mostrar el nostre interés a participar. I ací ens trobem, un any després, amb la nostra proposta, que es materialitzarà en breu. És per a nosaltres un honor poder representar en el nostre institut en un certamen internacional del prestigi de “Girona Temps de Flors”», indiquen els membres de l’equip.

- PUBLICITAT -