- PUBLICITAT -

 

L’Andana amb Eduardo Benetó

PUBLICITAT

Ens visita de nou Eduardo Benetó, ens alegra i encoratja, mai és tard si ve de gust, sense més obligació que el gaudi personal i, si damunt es pot compartir i arribar a vostés, per nosaltres encantats de servir d’imaginari pont.

Centrant-nos al dia de hui, Eduardo ens ha preparat un ‘Romance de la Viuda Enamorada de Rafael de León’. La veu en off i el text de la presentació del romanç és d’Eduardo Benetó.

El poema que escoltareu, està ambientat en les primeres dècades del segle XX. Dècades en les que les dones eren l’últim escalafó de la convivència social. Sols per servir i per a callar…

Va per vosaltres, amigues….

Rafael de León i Arias de Saavedra, va nàixer un dijous 6 de febrer de 1908 a Sevilla, en el mateix carrer on quasi trenta-quatre anys abans va nàixer Manuel Machado.

Era el primogènit de Josep De Lleó i Manjón i de María Justa Arias de Saavedra i Pérez de Vargas, comtes de GómaraAls pocs dies del seu naixement va ser batejat a l’església de la Magdalena, amb el nom de Rafael María José Jerónimo Doroteo Alberto Melchorllegir més…

Ens consta que no sols és Eduardo, sabem que hi ha altres aplicats en diverses activitats, si voleu teniu ací el vostre espai per oferir allò que us agrada fer en els variats camps de les  arts, ja siga recitar, interpretar una cançó, fer sonar un instrument, exposar les vostres creacions artístiques, etc. Ací teniu el vostre espai, nosaltres us facilitem gravar i publicar, si voleu participar poseu-vos en contacte amb nosaltres i veurem  com concretar la vostra participació en aquest espai, que,  que com es dirà? “L’andana”.

- PUBLICITAT -