- PUBLICITAT -

 

Les instal·lacions del Club de Natació Barcelona acollien este passat cap de setmana el II Campionat de Catalunya de Frontball, una nova modalitat de pilota a mà creada al 2008 i reconeguda el 2015 per la FIPV, que poc a poc va guanyant en adeptes.

Ricard i Guillem durant la competició

Entre els prop de 40 participants, els castelloners Ricard i Guillem Sentandreu van participar representant al club amfitrió. Després de classificar-se com a primers dels respectius grups, la mala sort dels encreuaments els va fer enfrontar-se en les semifinals, on després d’una igualada partida, Ricard va accedir a la final davant el llegendari jugador de la Casa de los Navarros de Barcelona Ruben Arribas. La final fou molt intensa, però finalment va caure pel jugador local al tercer joko de desempat per un ajustat 10-7, 8-10 i 5-2.

Els jugadors es van manifestar molt contents del campionat, ja que no s’esperaven ni molt menys el resultat obtingut.

Ricard junt amb el campió Ruben Arribas i el president de la Federació Catalana de Pilota Agustí Brugués

El màdel arriba a Barcelona

A més a més, durant la jornada, els jugadors Ricard i Guillem, van tenir l’oportunitat de donar conèixer el màdel, amb molt bona acollida entre els assistents. Al finalitzar la jornada el club amfitrió i la Federació Catalana de Pilota van poder manifestar la voluntat d’organitzar en un futur pròxim alguna competició de Màdel.


Jugadors del Club de la Casa de los Navarros jugant durant la jornada

PUBLICITAT

Campionat d’Espanya de Frontball

Ara Ricard i Guillem tenen una nova cita marcada al calendari amb aquesta modalitat, el Campionat d’Espanya de Frontball que es disputarà del 30 d’octubre al 1 de novembre a Pamplona. Els jugadors viatjaran sense pressió ja que és la seua primera participació en un campionat d’aquestes característiques, on es marquen el repte de continuar aprenent i disfrutant amb la pilota, tot i que segur que realitzen una bona actuació.

Àlbum de fotos del campionat

- PUBLICITAT -