- PUBLICITAT -

CN | Aida

A partir de hui, 18 de desembre, la Biblioteca Municipal de Castelló acollirà l’exposició itinerant ‘Retrats de Pilota’, una mostra visual única que capta l’ànima de la pilota valenciana. L’Associació Cultural Tabalà trasllada aquesta col·lecció de retrats després de la seua inauguració el passat 9 de desembre al trinquet de Castelló.

El projecte, portat a terme per sis joves de Tabalà al llarg d’un any, ha presenciat la visita a dotze trinquets diferents a tot el territori valencià. Amb l’objectiu de retratar la diversitat de persones vinculades al món de la pilota valenciana, han capturat la història de més d’un centenar d’individus de localitats com Xert, Almassora, Meliana, Beniparrell, Gavarda, Llutxent, Bocairent i Alcoi, entre d’altres.

Cada fotografia comparteix una estètica única, amb la paret del trinquet com a teló de fons, posant en relleu la riquesa i la varietat de la comunitat pilotari. La mostra presenta una fusió d’imatges que inclou pilotaris professionals i aficionats, trinqueters, espectadors, entrenadors, artesans i visitants dels trinquets.

PUBLICITAT

L’exposició, que manté l’horari de la biblioteca, serà accessible de dilluns a divendres, de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h. És una oportunitat per explorar les arrels i les històries que formen part del ric patrimoni de la pilota valenciana.

 

- PUBLICITAT -