- PUBLICITAT -

Crònica Blanc-i-negra, Carlos Gomis

CN | Aida

Fa uns dies que es va tancar la temporada per als tres equips de l’UD Castellonense, que han complert amb els objectius marcats a l’inici de la temporada. Aquest assoliment ha portat una gran alegria a tot el poble de Castelló, que ha seguit de prop les evolucions dels seus equips durant tota la campanya.

Equip B: Un començament irregular amb una forta recuperació.

L’equip B va començar la temporada amb dificultats, amb partits horrorosos i un rendiment irregular. Tot i això, amb el pas de les jornades, van començar a sumar punts decisius. Després d’una ratxa de resultats negatius, el B no es va rendir mai i va aconseguir la salvació, garantint un any més a la categoria.

PUBLICITAT

Primer equip: Retorn a 3a i una temporada de lluita constant.

L’UD Castellonense va tornar a la 3a RFEF després de molts anys i, tot i un inici molt dur sense victòries, l’equip no va deixar de lluitar. Encara que en les primeres jornades van meréixer millors resultats dels obtinguts, no es van rendir i van continuar treballant intensament. La primera victòria va arribar a la jornada 7, amb una remuntada merescuda que va donar un impuls necessari a l’equip. A partir d’ací, van agafar una ratxa positiva de resultats, somiant amb el play-off. L’equip va continuar guanyant i apropant-se als llocs capdavanters, amb el poble bolcat i donat suport. Així, l’UD Castellonense seguirà un any més a la 3a RFEF.

Equip Femení: Un objectiu complert amb gran determinació.

El Femení ha complert el seu objectiu amb molt bons partits davant grans equips com el València i el Vila-real. Aquestes jugadores són guerreres i valentes, mai han donat una pilota per perduda ni s’han rendit. Han merescut acabar en una posició més alta, però han aconseguit la salvació i seguiran un any més a la categoria.

Conclusió: Orgull blanc i negre, un poble unit pel futbol.

La temporada ha estat un èxit per als tres equips de l’UD Castellonense. Les tres salvacions han portat una gran alegria i orgull al poble, demostrant la força i la unitat de la comunitat al voltant del futbol. Els equips han mostrat lluita, determinació i perseverança, valors que reflecteixen l’esperit de Castelló.

⚪⚫ Orgull blanc i negre, un poble unit pel futbol ⚽️

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací