- PUBLICITAT -

 

CN va oferir el recompte electoral de les eleccions del 28-M de Castelló

PUBLICITAT

Ahir diumenge electoral, CN va oferir a les seues lectores i lectors la possibilitat de seguir el recompte electoral.

Amb aquesta cobertura, els lectors i lectores van tindre accés al resultat electoral.

Ací teniu els resultats al 100% escrutat.

Resultats al 100% escrutat


Resultats 2019

- PUBLICITAT -

10 Comentaris

 1. El que hauries de desmontar es la ficticia presidencia del PP que mes be sembla una patranya i a mes hauries de pensar en reviurer Behinde si vols continuar en la política perque sembla que eres de dretes i no cuadres ni en el PP ni en VOX, o a lo millor crear un propi partit que te propose per ejample CARRAVIC!!!

 2. El dia desprès.

  La veritat és que ja us havia avisat però encara així la cosa a nivell local ha sigut una miqueta peculiar i entrevesada.

  No obstant això les prediccions que, sobretot a València, anava a haver-hi un canvi us l’anunciava davant la incredulitat de molts de vosaltres, però bo, està fet, per no parlar de la resta del territori espanyol.

  Podemos, igual que Ciutadans, desapareixen del mapa polític i el PSOE comença la seua caiguda lliure, això és així.

  Acabe de veure el vídeo de Pedro Sánchez demanant socors i anunciant les eleccions generals en menys de 2 mesos.
  De nou caldrà reparar la maquinaria del govern, llevar els pegats que ha posat i col·locar a Espanya en el lloc que mereix.

  Però anem al que ens interessa, que és el nostre benvolgut poble. Amb un triple empat i amb una victòria de vots del PP la veritat és que s’anuncien negociacions difícils.

  El mes lògic seria pensar que els dos partits d’esquerres feren un govern conjunt amb 4+4, si, això és el primer que pensarem tots (Bueno jo no). Després hi ha unes altres quantes fórmules per a crear govern, per votacions, altres aliances, etc..

  Em fa l’efecte que tots dos lideres d’aquests dos partits d’esquerres no s’ajuntarien ni per a anar a un bateig, però bo, qui sap, hi ha vegades que el din sense don funciona. (Espere que no).

  El que jo pense, que com sempre advertisc, és la meua opinió personal, és que si de veritat volem que el nostre poble avance en la correcta direcció, obtinguem tots els suports i ajudes necessàries de l’exterior, juntament amb totes les subvencions corresponents, és que el PP estiga governant. Amb qui? Perquè ja coneixeu les meues idees polítiques, si hi ha alguna cosa que em dona molta feredat és el catalanisme i nacionalisme, el despotisme i sobretot l’egocentrisme.

  Sobren les paraules, així que només falta veure si aconseguim que aquests dos partits que a hores d’ara ja heu de saber quins són es posen d’acord i comencen a treballar per i per al poble.

  Vull aprofitar per a felicitar el PP, amb els quals ja sabeu que simpatitze i a més vull cridar a la reflexió a un parell de persones.

  D’una banda a l’antiga candidata del PP que en comptes de fer costat a l’actual candidat s’ha dedicat a tot el contrari, juntament amb el seu equip de “traidors” i també a l’actual President local del PP, que la veritat, mes bé em sembla el xofer de l’excandidata que un President. Segons he pogut saber per part d’aquests dos personatges el suport ha sigut zero, bo crec que ha sigut una anti campanya PP.

  Vull agrair al govern local aquests 8 anys de mandat…….. bo no, la qual cosa de veritat vull agrair és que per fi isquen de l’ajuntament i que si romandran en ell siga com a mers espectadors, que prenguen de la seua pròpia medicina.

  És el moment d’utilitzar la intel·ligència, l’estratègia política i sobre tot el sentit comù, esperem que tots dos lideres arriben a un acord satisfactori i conseqüent, tenint en compte el marc polític actual i el que se’ns aveïna en tot just un parell de mesos per el be de aquest poble!!!

  Felicitats per guanyar!!!!

  • Mare quin discurs… Tenim una analista política al poble que no se n’ha adonat que el PP ha guanyat una regidoria respecte les anteriors eleccions… Enhorabona per tornar a vendre tan bé el producte peper… I amb ironia en els comentaris i tot… Quin nivell… És un espectacle llegir-te… O serà ironia també?
   Salutacions

   • Moltes gràcies Anònim triibis, veig que només et fixes en el que t’interessa, venint de tu que ja se de que peu coixeges és el normal. No et pares a veure els que ha perdut el teu partit (mes de la meitat), ni els que ha guanyat el PSPV.

    Però hi ha una cosa que has d’admetre, el partit mes votat ha sigut el PP i a València manarà el PP, i això el teu mateix ho dubtaves.

    No soc analista política, ni venedora com ja et vaig dir, treball en la sanitat, per a la teua informació. Encara que si que he escrit un parell de llibres no relacionats en política.

    M’ha fet molta il·lusió llegir-te i escoltar els teus complits, moltes gràcies.

    T’ho faig curt perquè tinc molts pacients que atendre i estic en la meua pausa.

    Que pases bon día!!!

    • Un plaer venedora pepera… Espere que la gent que has votat no retalle en sanitat i et quedes sense feina… El del meu partit s’hauria de mirar; no he votat en aquestes eleccions perquè cap dels programes polítics que he llegit està prop d’acomplir ni la meitat del que proposen… Però serà divertit veure que aconsegueixen els del diccionari (en el seu moment el nom era el mateix… Ho explique per si hi ha gent jove que llegeixi aquest pamflet, no és per tu que escrius llibres… ) perquè el teu benvolgut PP puga governar… Mira… Ahí igual prioritzen els bous i la cacera a la sanitat pública que tots paguem amb els nostres impostos…
     Salutacions…

    • Perdó, amb les presses i altres questions vaig enviar el comentari anterior sense signar, soc Mar_71, vull que quede clar, per a evitar malentesos.

     Aprofite aquest breu moment per a comentar que posaria la mà en el foc i estic segura 100% de qui és Anònim tribis però m’ho guarde per a mi. Saluda al teu dictador (vull dir a qui et dicta el que has d’escriure, no em malentengues)

     M’he adonat que abans tenieu la seu com una vidriera fent l’efecte d’idees clares i transparents i ara esteu amagats darrere d’un munt de papers com si tinguéreu por o vergonya. O potser alguna cosa que esteu tramant……. Por feu!!!!! Ara que ja haurien despatxos a l’ajuntament disponibles per als que formeu la llista…….

     Molt be, ara ja teniu temps de Ser de moltes coses mes!!!!!

     Vull aprofitar per a acomiadar-me, aquest serà el meu ultime comentari, ja no em val la pena perdre mes temps, sobretot veient les bajanades i respostes de tan baix interés que llig, al mateix temps que escasses i sense contingut. A mes, tinc molta faena.

     Us desitge a tots el millor, jo, per sort o per desgràcia, encara que soc nascuda ací no residisc en aquesta població a causa del meu treball pero seguisc de molt prop tot el que pasa perque considere aquest el meu Poble.

     Que déu ens enxampe confessats!!!

     AMEN.

     • Com es diu al poble com tu deus saber…
      Au… Per cert, no n’has encertat cap ni una de totes les que has dit… XD XD…

  • Podries explicar un poc mes això de traïdors? Perquè acusar sense aportar informació es de un infantilisme sideral.
   D’altra banda, respecte al president i l’anterior candidata, com que son marit i muyer sembla lògic que se desplacen en el mateix vehicle. En fi, seria molt facil desmontar el teu comentari paraula a paraula.

   • En serio vols explicacións de algo que está grabat en el pleno?????

    I ja que te poses preguntali al presidente el apoyo de campaya i recolsament económic que ha aportat al actual PP. No mes tens que vorer la campanya tan pobreta que ha fet este partit.

    Mira que jo no soc Pepero pero salta a la vista que ahí no hi ha res de sintonía.

    Si eres de un partit i a portes de unes eleccions renegues de aquest, politicament estas traicionant al teu partit, si vols buscar una paraula mes dolçeta segur que la pots trobar.

    • Després de tornar a vore les explicacions que dona l’anterior candidata en el pleno de perquè abandona el grup municipal sembla que si hi ha hagut una traicio, pero dels actuals membres de la llista cap a ella. No se… parla de la falta de primàries y democràcia interna, a mi me sembla una dona valenta que decideix no pasar per l’aro, tal vegada tu prefereixes palmeros sense criteri ni opinió pròpia que això si, els agrada els seients del ple…
     D’altra banda, no se perquè el president tenia que pagar ell la campanya, en tot cas que la paguen els membres actuals i els ajude qui els haja posat sense cap clase de votació interna …

Comments are closed.